“Досиета “Бивши Гаджета”” – Джейн Мур

Поредното от леките четива, които ползвам за разтуха след натоварен ден. Авторката е известна британска журналистка, списваща колони в “Сън” и “Хелоу”, а това е дебютният и роман.

На Фей Паркър и предстои сватба, а тя се озовава в бар и се заговаря с интигуващ непознат. Последно прегрешение преди големия ден и сериозното обвързване след това. Сватбата ще бъде в старинен френски замък, а по идея на младоженеца са поканени и бившите гаджета. Всичко изглежда по план до момента, в който загадъчният мъж от бара се оказва сред гостите. Как ще се справи с това Фей и в какви проблеми ще се забърка може да проследите на страниците на книгата. Има я налична в Читанка.

Поредната не твърде ангажираща, почти любовна история с гарантирано добър край. На моменти главната героиня и терзанията и ме отегчаваха, да не използвам по-силни думи. Подходяща за плажа или преди сън, но за съжаление не блести с нищо конкретно. Приятна и ненатрапчива.

И при все това има върху какво да се замисли човек, ако все пак желае като дали е изневяра, ако си заинтригуван от непознат броени дни преди сватбата си и дали това в показател за проблеми във връзката.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s